Fysiske rammer

Soranahus Dalmose

Villaen i Dalmose er på hele 553 kvm i to plan. Desuden har vi en dejlig uforstyrret sydvendt terrasse samt have til trampolin og boldspil. Dertil kommer et 78 m² udhus/ værksted. Der er i den lille skovplantage lavet en motorcrossbane som både ungernes egne maskiner samt Soranahus ATV for lov at køre på.

Der er samlet 19 gode rum, herunder stort køkken-alrum, 2 opholdsstuer, 1 aktivitets rum med bordtennis, boksebold, yago mm, gode store værelser på gennemsnitligt 25kvm, praktisk bryggers med vaskefaciliteter og med 3 badeværelser med brus.

Derfor er der plads til alle, unge såvel ansatte med respekt for behovet for både fællesrum samt privatlivets fred.

Soranahus Dalmose ligger på Sydvest sjælland, der byder på grønne skove, tæt på 2 gode strande samt masser af skøn natur.

Skælskør med kun 8 minutters kørsel fra Soranahus har et hyggeligt bymiljø med shopping muligheder, cafe liv og andre indkøbs muligheder.

Både Slagelse og Næstved ligger ca 20 km væk hvor der kører busser til ligesom vi ofte tager turer ud af huset.

Soranahus Undløse

Soranahus har i 2017 valgt at udvidet med hus nr. 2.  Soranahus Undløse er på samlet 750 kvm2 der derfor har masser af plads til både fordybelse og aktiviteter.

I stueplan findes stort køkken alrum med kogeø hvor der er masser af plads til et stort spisebord, hygge krog, Playstation hjørne og dermed ligesom på Soranahus i Dalmose er der skabt et ”hjerterum” der indbyder til fællesskab og liv.

Der er 3 toiletter/bad, gulvvarme, 12 værelser som alle er meget store, ca fra 20kvm og op, eget fitnessrum, aktivitetstum med bordtennis, bordfodbold, billard, Playstation hjørne, alt sammen i en helt unik og flot stand så der ikke skal tænkes på vedligeholdelse de første mange år. Haven, som ligger mod syd, er indrettet med en stor træterrasse hvor der næsten er sol hele dagen.

Undløse har både egen skole, hal, idræts faciliteter, forenings hus og kulturstedet Mejerigården placeret samlet centralt i byen. Byens dagligvarebutik Dagli-brugsen er åben fra 9-19

Fonden Soranahus