Artikler

Soranahus i avisen, Jyllands Posten 2018-16-02

“Piger på 13-14 år opsøger mænd for at sælge seksuelle ydelser”.

Soranahus i avisen, Jyllands Posten 2018-16-02

“Hvad er det udtryk for, når udsatte piger under 15 år giver et blowjob for en shawarma?”

Soranahus Undløse i avisen, Sjællandske Medier 2017-10-04

“Opholdssted satser på hjemlige rammer”.

Soranahus i avisen, Sjællandske Medier 2016-12-22

Per B.Madsen, erhvervsservicechef i Slagelse Erhvervscenter kalder Soranahus for “en rigtig solstrålehistorie”.

Beboere ser ikke meget til personalet på bosteder, TV2 2016-11-05

“Medarbejderne bruger blot 41 procent af deres tid sammen med beboerne” Bekymrende udvikling der giver stof til eftertanke. På Soranahus kan det øgede dokumentationskrav mærkes men hjælper på sigt både ift. resultat- og effektmålinger samt sikre en høj kvalitet i dokumentation til kommuner, tilsyn og samarbejd partnere. Desuden er det med hjælp fra dokumentations værktøjet, planner4you lykkes at ensarte og effektivisere administration omkring borgerne – til glæde og gavn for både ungegruppen og personalet.

HAP Behandling, Soranahus 2016-10-20

Billedet viser en beboer på Soranahus’ kognitive udvikling i processen frem mod at være hashfri. Billedet indikere før og efter. Han har i denne proces kæmpet med alt hvad han har haft af ressourcer og profiteret af HAP-behandling(Hash Afvænnings Program) og vores socialpædagogiske behandlingsmetoder. Han er nu i mål og har været hash fri i 7 mdr. STORT TILLYKE, UNGE MAND.

162 plejefamilier og hjem til socialt udsatte er tvangslukket på få år, Jyllandsposten 2016-10-01

Når et tilbud lukker mister børnene deres hjem og relationen til tryghedspersoner. En ulykkelig situation hvorfor det er i orden at forvente en høj fagligheden samt at stille krav til de ansattes uddannelser på alle tilbud. Med socialtilsynets kvalitetsmodel er der sket et løft i både tilsyn og opholdssteder. På Soranahus har alle medarbejder en relevant uddannet inden for området som også afspejlede den samlede vurdering for 2016 på 4,7stjerner ud af 5 mulige for alle 7 temaer.

12.000 anbragte børn har ingen gavn af moralsk panik, Information 2016-04-14

Interessant men også skræmmende læsning. “I vores iver efter at hjælpe udsatte børn har vi skabt et bureaukrati og et kontrolsystem, som fjerner fokus fra de børn, som alle ønsker at hjælpe” “socialrådgiverne på børneområdet bruger omkring 80 procent af deres arbejdstid på at dokumentere, hvordan børnesagerne bliver håndteret.” “hvis medarbejderne i den offentlige sektor brugte 15 minutter mindre om dagen på dokumentation, ville man kunne spare 7,3 milliarder kroner p.å.”

Soranahus i avisen, Sjællandske 2015-11-28

“Soranahus skaber arbejdspladser i lokalområdet” lyder det fra Sjællandske medier efter et interview med den daglige leder, Heidi Holst Seeger.

Fonden Soranahus