Kontakt

Velkommen

Opholdsstedet Soranahus’ slogan er “Vejen til et godt liv”. Når du flytter ind, er vores vigtigste opgave for dig at hjælpe dig på vej til et godt liv.

Soranahus er et opholdssted, hvor der samlet set er plads til 11 drenge og piger. Der er god plads både indenfor og udenfor, og du får et rimelig stort værelse, hvor du kan have dine egne ting. Vi gør meget for, at der er hyggeligt at være, og at det føles som et rigtigt hjem. Du kan være med til fritidsaktiviteter, hygge med de andre foran fjernsynet, og du kan altid lave en aftale om at få besøg af familie, kæreste eller venner. Du får helt sikkert også nogle nye venner på Soranahus.

Når du flytter ind, får du tilknyttet en af pædagogerne på Soranahus som din egen kontaktperson. Han eller hun vil dig det allerbedste og er altid klar til lytte og snakke.

Du kan være med til at bestemme rigtig meget om, hvordan din hverdag er, og på hvilke områder, du gerne vil udvikle dig. Jo bedre, du er til at overholde aftaler med de voksne på Soranahus, des mere får du lov til. Hver 14. dag holder vi et møde, hvor du kan komme med ønsker eller forslag til ændringer eller andet.

Du må godt have mobil, og der også internetadgang på Soranahus. Du får tøjpenge og lommepenge, og når du flytter ind, får du en velkomstpakke med en hoodie og badesandaler.

En til to gange om året (sommer og vinter) tager vi på tur til udlandet, og en gang om måneden arrangerer vi en udflugt, f.eks. til Zoologisk Have, Experimentarium City, Thylejren eller Gokart.

Se foto og video fra nogle af vores ture her

Når du har fødselsdag gør vi os virkelig umage for, at du får en rigtig god dag. Og til Påske og Jul pynter vi op i huset sammen. Hvis du holder Nytårsaften på Soranahus kommer du med til festmiddag, og vi ser dronningens nytårstale på tv sammen og fyrværkeriet kl. 24.00. I løbet af året arrangerer vi også nogle forældre/familiedage, hvor din og de andre unges familie kan komme og hygge med en god middag sammen med jer der bor her.

Ring eller skriv hvis du eller din familie har spørgsmål. Og kig dig evt. omkring på hjemmesiden og omkring hvad er et opholdssted og vores facebookside.

Vi glæder os til at møde dig!