Kontakt

Ferie & Fritid

Når du bor på Opholdsstedet Soranahus, bliver du typisk inviteret med på tur til udlandet både i sommer- og vinterferien. Ud over spændende oplevelser giver det det også nogle nogle erfaringer med andre kulturer og sammenhænge.

Desuden tager vi på udflugt en gang om måneden, f.eks. en tur i Zoologisk Have, Experimentarium City eller på en gokartbane.

Eksempler på ferier og udflugter: En uge på 5-stjernet hotel i Tyrkiet, Gokart, Go-high, Fiskespa, Birkegårdens haver, Bakken, Tivoli, Weekendtur til Tyskland, Biografture, Skydning med jagtrifler, Weekend i Lalandia, Udviklingstur til Spanien i to uger, Nytår på Norgesbåden.

Ud over udlandsrejserne og udflugter hver måned har du mulighed for at deltage i sports- og aktivitetstilbud i lokalområdet. Vi mener, det er vigtigt for dig at benytte dig af nogle af de tilbud, fordi det giver dig en erfaring i at lære nye mennesker på en god måde.

Eksempler på lokale idrætsmuligheder: Gymnastik, fodbold, håndbold, badminton og tennis, rideundervisning, fitness, styrketræning, svømning, dans, sejlads, roning, surfing og skydning.

Vi hjælper dig selvfølgelig med kontakten til de tilbud, som du er interesseret i.

Hjemme i huset er der også gode muligheder for aktiviteter: Bordtennis (vi tager også til stævner ud af huset), bordfodbold, trampolin og fodboldmål i haven, badminton, rulleskøjter, boksning, computer/PS4, ligesom der Soranahus har sit eget motionscenter.

Se foto og video fra Soranahus og nogle af vores ture

Heidi Holst Seeger, Leder